Consulten

In de praktijk van Drs. Loucas van den Berg komen mensen met zeer uiteenlopende professies en leeftijden zoals: managers, leidinggevenden, therapeuten, zangers, musici, artsen, docenten, wetenschappers, kunstenaars. De ene keer is de aanleiding een lichamelijke klacht, de andere keer betreft het een vraag over innerlijke groei, de houding in een conflict of situatie tot aan het gevoel niet het vermogen te hebben het leven in eigen hand te nemen en te leven vanuit de eigen ziel en bestemming.

Steeds werkt een consult bewustzijnsverhogend ten aanzien van lichaam en geest en laat ook de onderlinge verbanden zien en voelen. Een mens hoeft niet na de eerste behandeling genezen de deur uit maar heeft voldoende inzicht en handvatten meegekregen om tot transformatie van zijn klacht of vraag te komen. De doorstroming van de lichaamsenergie, het inzicht in zijn zielenontwikkeling en waar hij nu staat en een praktische oefening voor thuis begeleiden hem naar zelfstandig en verantwoordelijk leven.

Steeds staat in het werk het afstemmen op de essentie centraal. Het is werken voorbij de emoties en angsten, onzekerheden en verwarring. Ze worden niet ontkend maar in feite licht aangeraakt en gebruikt als brandstof en richtpunt voor het ontsluiten van de essentie.

ameg-consulten